élmu celestial; tulisan Telepathic; doktrin Telepathic; heran Telepathic; nu gulungan of Anak Domba Allah; Anak Domba doktrin Allah; alfa jeung wahyu ketuhanan omega; talatah telepathic tina langgeng alfa bapa jeung omega; nu consoler gede; sumanget bebeneran; realisasi tina visi of John di pulo Patmos (Apocalypse Bab 5); nyaeta wahyu ekspektasi pikeun abad; tingali, ngadenge, nganalisis, ngabandingkeun, ngagambar conclusions sorangan sarta babagi kalawan bébas; nu scrolls asli nu tulisan leungeun; jeung lirik dina corrida Spanyol; (Recourse ka basa asli lamun panarjamahan teu jelas).

ngagulung 1

ketuhanan Anak Domba Allah; filsafat ketuhanan-Na; Silver domba ketuhanan; humility dijieun domba; anyar dtriunfo Anak Domba ketuhanan Allah, dina kakuatan jeung kareueus manusa._

ngagulung 2

asal ketuhanan tina philosophies; hubungan antara terestrial jeung celestial komunisme komunisme; Komunisme lahir jeung zat jeung sumanget; alliances nu ilahar sadaya._

ngagulung 3

misil ketuhanan; ditarjamahkeun ku telepathy hirup; jehova dikaluarkeun ku indungna; salaku gerakan lumangsung dina perkara; Ieu mecenghul minangka végetasi kahiji; géométri tutuwuhan kahiji._

ngagulung 4

misil ketuhanan; ditarjamahkeun ku telepathy hirup; jehova didikte ku bapana ketuhanan; doktrin pamungkas nu nampa planet bumi; lahir élmu anyar jeung dunya anyar._

ngagulung 5

asal ketuhanan panonpoé Bumi; suksesi langgeng tina lampu solar; Anak Domba ketuhanan Allah, nyaeta saméméh suns; salaku panonpoé a naék; salaku Soles maot; jadian tina Soles._

ngagulung 6

ketuhanan pamikiran expansive semesta; chispita solar expands; Maranéhanana kalikeun cairan solar anak; alam mikroskopis nu lahir; hudang paradises earthly._

ngagulung 7

asal ketuhanan sistem solar Bumi; jumlah 318 ieu dimekarkeun dina alliances planet séjén; di luhur sarua jeung naon anu di handap; dina sabab kahiji maranéhanana; Urutan alam galactic._

ngagulung 8

asal ketuhanan tina jumlah 318; jumlah ciptaan terestrial; salaku molekul kahiji jengkar bumi; multiplication jeung perkembangan molekul lianna; planét salaku asak dina rohangan._

ngagulung 9

jumlah panyipta ketuhanan; ledakan kreatif panggedena dimimitian di alfa jeung omega Soles; budak leutik tina nomer; nu covenant ketuhanan tina cherubs ketuhanan; lahir sumanget manusa kahiji._

ngagulung 10

asal ketuhanan sistem kahirupan manusa; kecap ketuhanan jadi daging; nu magnetism celestial megatkeun pikeun nyieun hiji kulawarga galactic anyar; warisan ketuhanan nu asalna ti Karajaan Sawarga._

ngagulung 11

asal ketuhanan tina puntito celestial; waktu jeung rohangan anu diukur ku titik ketuhanan; hubungan antara aksi manusa jeung hadiah ketuhanan; skala hirup solar ketuhanan; jumlah 318 jeung virtues manusa._

ngagulung 12

asal ketuhanan tina magnetism; magnetism solar; magnetism spiritual; magnetism calakan; magnetism hirup kaluar ti bal seuneu tina ketuhanan bapana jehova ketuhanan; magnetism celestial._

ngagulung 13

asal ketuhanan jumlah solar; saperti ieu itungan matematika ketuhanan, nyieun bumi; jumlah galactic; hirarki spiritual ketuhanan-Na antara alam daging._

ngagulung 14

asal ketuhanan tina kalanggengan; unggal nyaeta sawarga sorangan; nu galactic ketuhanan jumlah 318 expands filsafat pamikiran ku ngembangna semesta._

ngagulung 15

awal ketuhanan jeung ahir bunderan omega solar; suci trinitas panonpoé jeung filsafat planet bumi; sudut alfa jeung loka warisan ketuhanan; géométri lahir._

ngagulung 16

asal ketuhanan tina kahadean hirup; hubungan numeris antara Pensares manusa; kateusaruaan antara gagasan; asal galactic unggal tindakan manusa._

ngagulung 17

harti ketuhanan tina 7 anjing laut; wahyu ketuhanan nu pakait jeung jaman sawarga; cara ketuhanan nu bakal bébas ketuhanan bapa jehova ketuhanan; niat ketuhanan kaluar._

ngagulung 18

Milénium bandéra karapihan ketuhanan; warna sarta simbol nu trinitas solar; lambang ketuhanan ieu bakal lepas nepi ka ahir planet bumi; tumiba materialism datang._

ngagulung 19

asal ketuhanan bapa jehova ketuhanan; nyiptakeun ketuhanan jeung langgeng-Na; Ball debugger seuneu ketuhanan; Rama Illahi jeung suksesi langgeng wilangan; 318 jumlah kaadilan ketuhanan._

ngagulung 20

psikologi ketuhanan wilangan; solar asih segitiga; warisan carnal nyaéta géométri kosmis; sumanget jeung zat anu hiji._

ngagulung 21

panomeran ketuhanan di reincarnations manusa; union tina sumanget jeung zat; salaku sumanget lahir di suns jauh; nyieun nu makrokosmos ka mikrokosmos nu; jumlah-roh._

ngagulung 22

asal ketuhanan tina triceptación kahiji di alam semesta; a prinsip anu terus-terusan infinitum ad; alfa jeung omega Soles lahir unggal prinsip matematik manusa; nu virtues matematika._

ngagulung 23

asal ketuhanan sél manusa; Adam sareng Hawa liang dilegakeun daging maranéhanana; salaku larva manusa dikalikeun di ranca; spésiés hirup jentik hareup sajajalan hudang; kahiji dalapan vibrations._

ngagulung 24

asal ketuhanan tina putra jehova cikal didikte ku bapa ketuhanan ti galaksi panonpoé trill alfa; ketuhanan Solar-Na ibu Omega; jumlah 318 jeung trinitas solar._

ngagulung 25

nu trinitas suci; prinsip expansive ketuhanan sakabeh bebeneran; salaku mahluk manusa munggaran dijieun; pasangan kahiji, model kahiji ángel.- tumiba malaikat Adam sareng Hawa; paradise mikroskopis._

ngagulung 26

asal ketuhanan tina kitab suci suci; jumlah nyiptakeun anak; rencana Allah ngeunaan warisan ketuhanan; alfa jeung omega panonpoé panonpoé; pasagi solar; psikologi ketuhanan._

ngagulung 27

asal ketuhanan tina kali; hubungan anak jeung zat; tempo planét jeung waktu material celestial jeung waktu ahir; kahiji kalina, kadua kalina; sadaya waktu daun bapana jeung mulih deui ka bapana._

ngagulung 28

asal ketuhanan tina jukut kahiji anu tumuwuh di bumi; salaku seuneu solar dimekarkeun incarnations anak di alam lahan; jumlah 318 dina taneuh barung._

ngagulung 29

asal ketuhanan panonpoé Bumi; asih Galaxy; alliances ketuhanan hirup; jumlah 318 ieu lahir; anu nyarupaan gelombang dimana prinsip ketuhanan tina cherubs ketuhanan; Anu aya cherubs ketuhanan?._

ngagulung 30

asal ketuhanan geometri numeral terestrial; lahir jumlah kahiji; pamikiran nu mahluk kahiji; molekul kahiji; pasangan earthly kahiji; naon datang saméméh eta; Galaxy triune._

ngagulung 31

pamikiran expansive ketuhanan triceptación alam semesta; Anak Domba ketuhanan Allah ngécéskeun; kulawarga galactic alam hirup; nu galaksi triune; kahirupan daging hirup._

ngagulung 32

prinsip ketuhanan tina Trinity Suci; carita ketuhanan nu emerges ti alam semesta wates; dunya jeung evolusi anak, nyaéta bagian mikroskopis sajarah ketuhanan ieu; sajarah ékspansi wates langgeng._

ngagulung 33

asal ketuhanan wilangan; jumlah kahiji; suksesi langgeng wilangan di alam semesta hirup expansive; évolusi ketuhanan wilangan; naon éta nomer sawarga._

ngagulung 34

asal ketuhanan panonpoé Bumi; saperti luminary solar lahir; nu Soles aya sumber inexhaustible of magnetism hirup; salaku reinkarnasi a datang ka pulsa magnét expansive._

ngagulung 35

asal ketuhanan tina sistim tatasurya; lahir chispitas solar wates; alfa suns omega jeung galaksi galactic kolot alam daging; salaku alam sukses; sistim tatasurya Bumi, nyaeta vestige naon di kali pisan jauh._

ngagulung 36

asal ketuhanan daging manusa; germ kahijina; ngawangun ékspansi jeung tumuwuhna; Maranéhanana datang saméméh daging; alliances ketuhanan radiate magnetism hirup; alfa lahir jeung jin omega._

ngagulung 37

asal ketuhanan tina unsur alam terestrial; naon balik magnetism; hierarchies nu banded babarengan pikeun ngabentuk planet bumi hirup; 318 ketuhanan alliances cherubs ketuhanan._

ngagulung 38

asal ketuhanan ketuhanan tina skala solar; nya éta awal pamikiran manusa; ngabalukarkeun jalan sorangan; ku kituna bakal di mangsa nu bakal datang._

ngagulung 39

prinsip ketuhanan rugbi antara urusan jeung sumanget; ékspansi geometric-linier; kawih jadi katempo; mikroskopis nu gigantic; nu gigantic nyaéta mikroskopis nu._

ngagulung 40

asal ketuhanan tina jumlah manusa; matematika nyaéta sumanget; hasil nu ngabentuk gagasan numeris, mangsa nu bakal datang universes angka; jumlah 318 jeung kaadilan ketuhanan._

ngagulung 41

asal ketuhanan kaadilan manusa; nu faults jaman baheula; Awards taneuh; tudingan ketuhanan ngalawan violators of humility maranehna jangji jeung gagal._

ngagulung 42

asal ketuhanan tina Kitab Suci; dimimitian point of a amanat sawarga; kitab suci ketuhanan jeung amoy manusa; jumlah ketuhanan unggal sumanget._

ngagulung 43

asal ketuhanan tina molekul; perkara pamikiran ngembangna semesta hirup; jumlah jeung molekul; trinitas solar dina sagalana imagined; jumlah 318 dina kahirupan manusa._

ngagulung 44

rod ketuhanan; di handap; prinsip kaadilan ketuhanan jangji dina Karajaan Sawarga; disimpen anu hina jantung; hirup humility._

ngagulung 45

asal ketuhanan ketuhanan tina rod dina; digolongkeun of materialism; leupaskeun sajarah palsu bumi; jumlah 318; jumlah sakabéh kaadilan di umat manusa._

ngagulung 46

asal ketuhanan tina pembuluh pérak; kapal kolosal muncul balik alam kolosal; division zat jeung sumanget; Wills bébas maranéhanana, nu embodied dina bentuk wates._

ngagulung 47

rod ketuhanan; pangaweruh kaadilan sawarga pikeun planet bumi; unggal ningali pikeun diri, lamun datang atawa teu Karajaan Sawarga; jumlah ketuhanan 318 dina individuality._

ngagulung 48

saucers ngalayang; konstruksi; zat-seuneu; dimimitian point of saucer hiji; molekul ngabentuk alliances solar; nu boga kapal pérak._

ngagulung 49

rod ketuhanan; prinsip kaadilan kabeh unsur sarua alam semesta; alfa jeung omega awal jeung ahir hiji order hirup; kaadilan téh saméméh kahirupan hadir._

ngagulung 50

saucers ngalayang; prinsip hukum anak; di luhur sarua jeung naon anu di handap; nu kapal-solar magnét pérak anu kapal; jumlah maranéhanana kawas keusik ngandung gurun a._

ngagulung 51

saucers ngalayang; zat téh atribut tina uyah pangaweruh; anu lahir deui kungsi asalna mana kapal nu diwangun pérak._

ngagulung 52

asal ketuhanan tina pembuluh pérak; sistem propulsion; materi palajaran anu laju jeung laju; trinitas solar nganjang ka alam di kapal ieu; hierarchies ketuhanan-Na; alfa jeung omega._

ngagulung 53

ngawangun ngalayang saucers; kumaha molekul maranéhanana hudang; matematika solar; titik geometric solar; an magnetism dipikanyaho; jumlah 318 ieu lahir hirup._

ngagulung 54

Yea saucers ngapung ketuhanan panonpoé numeris itungan nu diwangun; salaku logam pérak timbul; nu Soles materialize individualities maranéhanana._

ngagulung 55

Pangwangunan pembuluh pérak; a asal hirup nu balik deui ka eternities of lila kaliwat; saméméh Soles kiwari; alfa dimimitian ahir; dimimitian dina omega prinsip._

ngagulung 56

Geter numeris ketuhanan tina kapal pérak; jumlah-molekul; nu suns sinar kapal silvery; kapal nu geus dilongok bumi; deukeut Poé kiamat._

ngagulung 57

asal ketuhanan tina pembuluh pérak; salaku diwangun dina suns jauh; ngarobah pikiran solar dina seuneu; nu mékanika of Soles hirup; alfa jeung omega suns._

ngagulung 58

asal ketuhanan geometri Bumi; saperti ieu projected taneuh di Karajaan Sawarga; geus jadi leutik jeung hina jadi gede di Karajaan Sawarga._

ngagulung 59

asal ketuhanan waktu; covenant ketuhanan jeung sumanget manusa; waktu celestial; waktu earthly; waktu espirtual; waktu galactic; waktu cahya; waktu gelap._

ngagulung 60

Rama langgeng talatah telepathic ka dunya terestrial; talatah kadua; talatah munggaran disumputkeun ti dunya ku batu agama._

ngagulung 61

saucers ngalayang; logam Silvery; kreasi dimension solar seuneu; salaku olahan dijieun; kapal alfa jeung omega; prinsip a hirarki solar._

ngagulung 62

asal ketuhanan rohangan; a covenant ketuhanan kaluar ti Karajaan Sawarga; waktu ieu JUDGED jeung mahluk; sakabeh luhur sadaya._

ngagulung 63

asal ketuhanan tina simpangan tina sumbu polar bumi; sadaya kurangna rohani kasaimbangan mangaruhan molekul planét; jumlah 318 di deviance mental._

ngagulung 64

omega bunderan asal; nu spiral pamikiran manusa; prinsip nu lahir di panonpoé alfa jeung dimekarkeun kana omega panonpoé tina Galaxy triune._

ngagulung 65

asal ketuhanan tina sudut katuhu 90 °; géométri munggaran sumanget manusa; alfa jeung omega Soles ciptaan manusa; Galaxy triune._

ngagulung 66

asal ketuhanan tina magnetism universal; sadaya daya kaluar ti bapa; Trinity solar magnetism tricepta nu viviente.- 318 garis._

ngagulung 67

nu magnetism hirup tina pamikiran ngembangna semesta bapa jehova; unggal garis magnét solar mangrupakeun satru jeung kahadean tina sumanget manusa._

ngagulung 68

Parahu ketuhanan tina alliances jeung hubungan anak jeung filsafat manusa; unggal pamikiran manusa produk alliances dilakukeun dina makrokosmos._

ngagulung 69

aturan hukum; ngan hina geus earned katuhu maranéhanana; nurut Allah teu traded; leutik boga hak kahiji._

ngagulung 70

asal ketuhanan tina spiral hirup; bunderan solar omega; lahir panonpoé a; 318 spirals tina sumanget manusa._

ngagulung 71

asal ketuhanan tina seuneu; sadaya panas ieu babasan panonpoé hiji hirup; amanat sawarga téh solar seuneu expansive; 318 garis-seuneu._

ngagulung 72

asal ketuhanan pamikiran manusa; unggal kalakuan dipigawé aya dina awak sarua; stasiun televisi dijieun; unggal nyaeta sawarga sorangan; 318 garis._

ngagulung 73

salaku sumanget hiji ngagabung orok; ari maternal; ngumbara jeung pangalaman tina arwah basa aranjeunna mutuskeun rék nyoba kahirupan material._

ngagulung 74

saucers ngalayang; filsafat dijieun urusan; barang dipigawé pamikiran; molekul converses jeung sumanget._

ngagulung 75

asal ketuhanan Sawarga; suceción sawarga langgeng; géométri alam semesta; salaku sawarga téh lahir jeung tumuwuh; makrokosmos jeung mikrokosmos; Galaxy triune._

ngagulung 76

asal ketuhanan zat; zat jeung sumanget anu hal anu sarua; naon anu lumangsung di titik asal, disebut Karajaan Sawarga._

ngagulung 77

asal ketuhanan spésiés; unggal mahluk anu produk panonpoé a; unggal dunya nyaeta magnetization materialized; Anak Domba Allah._

ngagulung 78

asal ketuhanan ketuhanan tina cherubs alam semesta; zat jeung sumanget anu hirup jeung diatur ku cherubs._

ngagulung 79

asal ketuhanan tina hukum fisik dunya material; nu omega bunderan dijieun molekul; nu Parahu of alliances aya dina urusan jeung pamikiran._

ngagulung 80

asal ketuhanan tina arwah; sabab lahir jeung kumaha maranéhanana ngabentuk awak mimiti daging; sumanget jeung daging lahir tina titik plot sarua._

ngagulung 81

filsafat ketuhanan unggal mahluk dunya hirup bapa jehova; nu menta hirup sawarga dijieun daging; miskin anu kahiji._

ngagulung 82

asal ketuhanan tina mékanika of saucers ngalayang; jeung ngitung jumlah molekul; titik triangulation._

ngagulung 83

asal ketuhanan tina cherubs; hakekat tina pamikiran ngembangna alam semesta; salaku galaksi anu lahir; nu galaksi triune; sayang anak._

ngagulung 84

asal ketuhanan tina doktrin Anak Domba Allah; a satru solar, output alfa jeung omega Soles; sidang hiji dunya teu pantes._

ngagulung 85

asal ketuhanan matematika; sadaya itungan mental daun Karajaan Sawarga; itungan jadi awak manusa dijieun; Unthinking 318 garis._

ngagulung 86

prinsip universal sakabeh Pensares manusa; 318 virtues ngabentuk hiji pamanggih kawih, alfa jeung omega._

ngagulung 87

judgment final; jalma anu dipaké kasaksian palsu jeung swore di bumi, moal ngasupkeun Karajaan Sawarga; sumpah teu bapa._

ngagulung 88

judgment final; bangsa beunghar di dunya; Anjeun kudu méré satengah kabeungharan Anjeun, sarua jeung explotásteis; jeung staf nu bakal diukur medísteis._

ngagulung 89

judgment final; jalma anu nempo jeung teu percaya, moal ngasupkeun Karajaan Sawarga; kahiji maranehna spurned; jeung maranehna bakal neglected di alam séjén; ilusi nu._

ngagulung 90

judgment final; jalma anu teu digawe nurutkeun lesfué paréntah teu ngasupkeun Karajaan Sawarga; ngan pagawe, miskin jeung hina, asupkeun karajaan._

ngagulung 91

judgment ketuhanan; anu hoarded kadaharan ku usurers jeung jahat, moal ngasupkeun Karajaan Sawarga; jeung maranehna bakal dibawa kabur di existences séjén._

ngagulung 92

judgment final; jalma anu meunang, meunang gede ti hina, gaji fabulous moal ngasupkeun Karajaan Sawarga; emas teu ngakibatkeun Karajaan Rama._

ngagulung 93

judgment final; Maranehna nu paling ngalaman; operator lulus; taya anu maréntah ngabagi, asupkeun Karajaan Sawarga; ngan Iblis meulah dirina._

ngagulung 94

asal ketuhanan kahirupan manusa; alfa awal omega jeung ahir; Ahir philosophies manusa; Gold ragrag pamaréntahan; ahir Dinasti tina osiris damn._

ngagulung 95

salaku reinkarnasi a lumangsung di Karajaan Sawarga; makrokosmos nyaéta tempat di mana eta datang ti mahluk manusa; 318 saturations magnét._

ngagulung 96

ahir waktu; material test waktu kahirupan manusa; Datang waktu nu unit téh pangaweruh anyar; waktu jeung gagasan anu hal anu sarua; waktu trill._