небесните науката; Телепатско писмена форма; Телепатско доктрина; Телепатско чудо; ролни на Јагнето Божјо; Јагнето Божјо доктрина; алфа и омега божествено откровение; телепатско порака на вечниот Отец алфа и омега; големиот тешителот; Духот на вистината; остварување на визијата на Јован на островот Патмос (Апокалипса Поглавје 5); е очекуваното откровение со векови; гледаат, слушаат, анализира, споредува, да подготви сопствени заклучоци и споделување на слободно; оригиналниот свитоци рачно напишан текст; со текст на шпански корида; (Прибегнувањето кон оригиналниот јазик ако преводот не е јасно).

ролна 1

божествена Јагнето Божјо; Неговата божествена филозофија; Сребрена божествена јагне; смирение направи јагне; нови dtriunfo божествената Јагнето Божјо, на силата и човечката гордост._

ролна 2

божественото потекло на филозофии; односот меѓу земните и небесните комунизмот комунизам; Комунизмот е роден со материјата и духот; сојузи се заеднички за сите._

ролна 3

божествена параболи, преведен од страна на живеење телепатија; Jehova издадени од страна на родител; како движење се случи во прашање; Тој се појави како прв вегетација; Првата фабрика геометрија._

ролна 4

божествена параболи, преведен од страна на живеење телепатија; Jehova диктиран од божествената татко; последните доктрина кои добиваат планетата Земја; роден нова наука и нов свет._

ролна 5

божественото потекло на Земјата сонцето; вечен сукцесијата на соларни светилки; божественото Јагнето Божјо, е пред сонца; како сонцето изгрева; како стапала умре; воскресението на стапала._

ролна 6

божествена експанзивна размислување вселената; соларни chispita проширува; Тие се размножуваат своите соларни течност; микроскопски светови се роди; јавуваат земен рај._

ролна 7

божественото потекло на Сончевиот систем на Земјата; бројот 318 се прошири и во други планетарни сојузи; погоре е еднакво на она што е подолу; во својата прва причини; галактички световите цел._

ролна 8

божественото потекло на бројот 318; број на домашен создавање; како прв молекула појави земјата; множење и развој на други молекули; како зрели планети во вселената._

ролна 9

божествена број творецот; најголемата креативна експлозија започнува со алфа и омега на стапалата; детството на број; божественото завет на божествената херувими; роден првиот човечкиот дух._

ролна 10

божественото потекло на систем човековиот живот; божественото слово станува месо; небесните магнетизам одлучи да се создаде нов галактички семејството; божествено наследство, која доаѓа од царството небесно._

ролна 11

божественото потекло на небесните puntito; времето и просторот се мери со божествена точка; односот меѓу човековите активности и божествена награда; божествена соларни живеење скали; бројот 318 и човечки доблести._

ролна 12

божественото потекло на магнетизам; сончевата магнетизам; духовен магнетизам; интелигентни магнетизам; магнетизам живее надвор од огнена топка на божествената татко божествена Jehova; небесните магнетизам._

ролна 13

божественото потекло на сончевиот број; како што беше божествено математичка пресметка, за да се создаде земјата; галактички број; Неговата божествена духовна хиерархија меѓу световите на месо._

ролна 14

божественото потекло на вечноста; секој е свој небото; број на божествената галактички 318 проширува филозофија на размислување кај проширување на универзумот._

ролна 15

божествена почетокот и на крајот на Сончевиот круг омега; Света Троица сонцето и филозофијата на планетата Земја; Алфа аголот и сајт божествено наследство; роден геометрија._

ролна 16

божественото потекло на дневната доблест; нумеричка односот меѓу човековите Pensares; нееднаквост меѓу идеи; галактички потеклото на секоја човечка акција._

ролна 17

божественото значење на 7 печати; божествено откровение што одговара на небесните пати; божествен начин на божествената волја на божествената татко Jehova; божественото тоа намерата на._

ролна 18

Милениумски Божјиот мир знаме; бои и симболи се соларни Троица; оваа божествена симбол ќе трае до крајот на планетата Земја; падот на материјализмот да дојде._

ролна 19

божественото потекло на божествената татко Jehova; Неговата божествена и вечна создавање; Топката дебагерот божествен оган; Татко Божествена и вечен сукцесијата на броеви; 318 бројот на божествената правда._

ролна 20

божествена психологијата на броеви; соларни љубовен триаголник; телесни наследство е космички геометрија; духот и материјата се еден._

ролна 21

божествена нумерирање во човечки реинкарнации; Унијата на духот и материјата; како духовно роден во далечната сонца; создава макрокосмосот на микрокосмос; бројот дух._

ролна 22

божественото потекло на првиот triceptación во Универзумот; принцип кој се повторува ad infinitum; алфа и омега стапала роден секое човечко математички принцип; доблестите на математиката._

ролна 23

божествено потекло од човечка клетка; Адам и Ева пори ги прошират своите месо; како човечки ларва множат во мочуришта; јавуваат бескрајни иднина ларви живи видови; првите осум вибрации._

ролна 24

божественото потекло на најстариот син Jehova диктиран од божественото татко од сонцето тремоло алфа галаксијата; Неговата божествена Сончевиот Мајка Омега; бројот 318 и соларни тројство._

ролна 25

Света Троица; божествена експанзивна принципот на секоја вистина; како што беше создаден првиот човек; првите неколку, првиот модел ángel.- падот на ангелите Адам и Ева; микроскопски рај._

ролна 26

божественото потекло на Светото Писмо; бројот на неговото создавање; Божјиот план за божествено наследство; алфа и омега сонцето сонце; соларни плоштад; божествена психологија._

ролна 27

божественото потекло на времето; нејзиниот однос со работа; зрели планети со небесните време материјал и на крајот на времето; прв пат, втор пат; сите време остава татко и се враќа на својот татко._

ролна 28

божественото потекло на првата трева која се зголеми на земјата; што се соларната оган прошири својата инкарнации во природата на земјиштето; бројот 318 на земјиште пасиштето._

ролна 29

божественото потекло на Земјата сонцето; Галакси љубов; божествена сојузи живеат; бројот 318 е роден; wavelike божествен принцип на божествената херувими; Кои се божественото херувими?._

ролна 30

божественото потекло на домашен броен геометрија; роден првиот број; мислејќи на првиот суштество; првата молекула; првите неколку земни; она што се случило пред нив; Троичниот Галакси._

ролна 31

божествена експанзивна размислување triceptación вселената; божественото Јагнето Божјо, објаснува; галактички семејства кои живеат светови; Троичниот галаксија; животот на живо ткиво._

ролна 32

божествен принцип на Света Троица; божествена приказна која произлегува од бесконечен универзум; светот и неговата еволуција, е микроскопски дел од оваа божествена историја; Историја на вечната бескрајна експанзија._

ролна 33

божественото потекло на броеви; Првиот број; вечен сукцесијата на броеви во експанзивна живиот универзум; божественото еволуцијата на броеви; кои беа небесен броеви._

ролна 34

божественото потекло на Земјата сонцето; како што се соларната светло е родено; стапалата се неисцрпни извори на живеење магнетизам; како реинкарнација доаѓа на експанзивна магнетни пулсот._

ролна 35

божественото потекло на Сончевиот систем; роден бесконечна соларни chispitas; Алфа Омега сонца и галаксии галактички родители светот на телото; како света успее; Сончевиот систем на земјата, е остаток од она што беше во многу оддалечени пати._

ролна 36

божественото потекло на човечко месо; прва микроб; во облик на експанзија и раст; Тие дојдоа пред месо; божествена сојузи зрачи магнетизам живеат; роден алфа и омега духови._

ролна 37

божественото потекло на елементите на домашен природа; она што е зад магнетизам; живеат хиерархијата која се здружија за да формираат планетата Земја; 318 божествена божествена херувими сојузи._

ролна 38

божествена божественото потекло на сончевиот скали; како што беше на почетокот на човечката мисла; причината на свој начин; така што во иднина ќе._

ролна 39

божествен принцип на унијата меѓу материјата и духот; геометриски-линеарна експанзија; невидливото станува видливо; микроскопски е огромен; гигантска е микроскопски._

ролна 40

божественото потекло на бројот на луѓето; математиката е дух; како резултат на што ја формираат нумерички идеи, иднината универзуми броеви; бројот 318 и Божјата правда._

ролна 41

божественото потекло на човечката правда; грешките на минатото; Добитник е на наградите на земјиштето; божествена обвинение против прекршителите на понизност го ветил и не успеа._

ролна 42

божественото потекло на Светото Писмо; почетна точка на небесен мандат; Божествените Писма и човечките надежи; божественото број на секој дух._

ролна 43

божественото потекло на молекулата; живеат прашање на размислување проширување на универзумот; бројот и од молекулот; соларни Троица е во се замисли; бројот 318 во човечкиот живот._

ролна 44

божествена прачка; подолу; принципот на божествената правда вети дека во царството небесно; зачувани се смирен по срце; живеат смирение._

ролна 45

божествена божественото потекло на прачка; падне на материјализмот; пад на лажна историја на земјата; бројот 318; број на сите правосудни на човештвото._

ролна 46

божественото потекло на сребро садови; колосални бродови се појави зад огромен светови; поделбата на материјата и духот; својата слободна волја, се отелотворени во бесконечна форми._

ролна 47

божествена прачка; познавање на небесните правда за планетата Земја; секој да видиме за себе, ако дојде или не во царството небесно; божественото број 318 на индивидуалноста._

ролна 48

летечки чинии; изградба; прашање на огнот; почетна точка на чинија; молекулите формираат соларни сојузи; која има сребрена брод._

ролна 49

божествена прачка; принципот на правда е сеедно елементи на универзумот; алфа и омега почетокот и на крајот од редот на живот; правдата е пред сегашниот живот._

ролна 50

летечки чинии; принципите на законите; погоре е еднакво на она што е подолу; сребро магнетна соларни бродови се бродови; нивниот број е како песок содржи пустина._

ролна 51

летечки чинии; предметот е атрибут на сол на знаење; кој е роден повторно никогаш не доаѓа, каде бродови се изградени сребро._

ролна 52

божественото потекло на сребро садови; погонски системи; предметот е брзина и брзина; соларни тројство посета на светови во овие бродови; Неговата божествена хиерархија; алфа и омега._

ролна 53

изградба на летечки чинии; како нивните молекули се јавуваат; соларни математика; соларни геометриски точка; некоја непозната магнетизам; бројот 318 е роден живот._

ролна 54

Полесно божествена сонцето нумеричка пресметка летечки чинии се изградени; што произлегува сребро метал; стапалата материјализира своите индивидуалности._

ролна 55

Изградба на сребрени садови; жива потекло, која датира вечности на одамна; пред сегашната стапала; Алфа почеток крај; започнува принципот омега._

ролна 56

божествена нумерички вибрации на сребро бродови; бројот-молекула; сонца зраци сребрена бродови; бродови кои ја посетиле земјата; Судниот ден пристапи._

ролна 57

божественото потекло на сребро садови; што се изградени во далечната сонца; конвертира соларната умот на оган; механиката на живеење стапала; алфа и омега сонца._

ролна 58

божественото потекло на геометријата на Земјата; како што беше предвидено земјиште во царството небесно; ќе мора да бидат мали и скромни да биде голем во царството небесно._

ролна 59

божественото потекло на време; божествена сојуз со човечкиот дух; вселенско време; земен време; espirtual време; галактички време; светлина време; време на темнината._

ролна 60

Вечен Татко телепатско порака на домашен светот; Втората порака; првата порака била скриена од светот од страна на религиозни рок._

ролна 61

летечки чинии; Сребрена метал; создавање на оган соларни димензија; како подготовки се направени; бродови алфа и омега; принципот на соларни хиерархија._

ролна 62

божественото потекло на просторот; божествен завет надвор од царството небесно; време е осуден со суштества; целата над сите._

ролна 63

божественото потекло на отстапувањето на поларна оска на Земјата; сите духовни недостатокот на рамнотежата влијае на молекули на планетата; бројот 318 во ментална девијација._

ролна 64

омега круг потекло; спиралата на човечката мисла; принцип, кој е роден во алфа сонцето и се прошири во сонцето омега на Троичниот Галакси._

ролна 65

божественото потекло на прав агол од 90 °; Првиот геометрија на човечкиот дух; алфа и омега стапалата на човековото творештво; Троичниот Галакси._

ролна 66

божественото потекло на универзална магнетизам; сите моќ од татко; Троица сончевата магнетизам tricepta на viviente.- 318 линии._

ролна 67

живиот магнетизам на размислување за проширување на универзумот на татко Jehova; секое соларни магнетни линија е во сојуз со доблест на човечкиот дух._

ролна 68

божествена Ковчегот на сојузи и нејзиниот однос со човечка филозофија; секоја човечка мисла е производ на сојузи направени во макрокосмосот._

ролна 69

владеењето на правото; само скромно го заслужија нивното право; Божјите заповеди не се тргува; малиот има првиот право._

ролна 70

божественото потекло на живеење спирала; Сончевиот круг омега; раѓањето на сонцето; 318 спирали на човечкиот дух._

ролна 71

божественото потекло на огнот; сите топлина живее израз на сонцето; небесен мандат е соларна експанзивна оган; 318 линии на огнот._

ролна 72

божественото потекло на човечката мисла; секој чин е извршена во истото тело; направени телевизиски станици; секој е свој небото; 318 линии._

ролна 73

како дух се приклучува бебе; мајчината мозок; патува и искуства на духовите кога тие одлучуваат да одат се обиде материјал животи._

ролна 74

летечки чинии; филозофија направени прашања; работи се направи размислување; молекулата converses со духот._

ролна 75

божественото потекло на небото; suceción вечно на небото; геометријата на вселената; како што Небото е роден и развива; макрокосмосот и микрокосмосот; Троичниот Галакси._

ролна 76

божественото потекло на предметот; материјата и духот се иста работа; она што се случи на местото на потекло, наречен царството небесно._

ролна 77

божественото потекло на видовите; секое создание е производ на сонцето; секоја светот е материјализирана магнетизам; Јагнето Божјо._

ролна 78

божествена божественото потекло на херувими вселената; материјата и духот се живи и управуван од херувимите._

ролна 79

божественото потекло на физичките закони на материјалниот свет; Омега кругот направен молекула; Ковчегот на сојузи е во прашање и размислување._

ролна 80

божественото потекло на духовите; како што се раѓа и како тие ја формираат првата тело од месо; духот и телото родени на ист заплет._

ролна 81

божествена филозофијата на секое создание на живиот свет на татко Jehova; барање за небесен живот од месо; сиромашните се првите._

ролна 82

божественото потекло на механиката на летечки чинии; и да се пресмета бројот на молекули; триангулација поени._

ролна 83

божественото потекло на херувими; суштината на размислување проширување на универзумот; како што се родени галаксии; Троичниот галаксија; неговата гнездо._

ролна 84

божественото потекло на доктрината на Јагнето Божјо; соларни сојуз, излез алфа и омега стапала; судењето на неморален свет._

ролна 85

божественото потекло на математиката; сите ментална пресметка остава во царството небесно; пресметката така човечкото тело е создадено; Одмислување 318 линии._

ролна 86

универзален принцип на сите човечки Pensares; 318 доблести формираат невидлива идеја, алфа и омега._

ролна 87

Конечната пресуда; оние кои се користат за лажно сведочење и се заколна на земјата, нема да влезете во царството небесно; заклетва не е татко._

ролна 88

Конечната пресуда; богатите земји од светот; мора да им даде половина од богатството, исто како и explotásteis; со вработените, кои ќе се мери medísteis._

ролна 89

Конечната пресуда; оние кои го виде и не верувам, нема да влезете во царството небесно; првиот се отфрлени; и тие ќе бидат запоставени во други светови; илузијата._

ролна 90

Конечната пресуда; оние кои не работат според lesfué не заповедал да влезе во царството небесно; само работниците, сиромашните и презрен, влезе во царството._

ролна 91

божествениот суд; кои hoarded храна од страна на лихварите и злото, нема да влезете во царството небесно; и тие ќе му се одземе и во други постоења._

ролна 92

Конечната пресуда; оние кои победи, освои поголем од смирен, прекрасен платите нема да влезете во царството небесно; злато не доведе до царството на Отецот._

ролна 93

Конечната пресуда; Тие се најмногу страдаше; оператори помине; никој кој владеел делат, да влезе во царството небесно; само самиот сатана се дели._

ролна 94

божественото потекло на човековиот живот; Алфа Омега почетокот и на крајот; Крајот на човечки филозофии; Златна есен владеење; крајот на династијата на браната Озирис._

ролна 95

како реинкарнација се одвива во царството небесно; макрокосмосот е местото каде што дојде од човечко суштество; 318 магнетни сатурација._

ролна 96

крајот на времето; време материјалот за испитување човековиот живот; Доаѓа време чијшто единица има нови знаења; време и идеи се иста работа; тремоло време._