ilmu langit; nulis Telepathic; doctrine Telepathic; wonder Telepathic; nggulung saka iku Cempening Allah; Lamb piwulang Allah; alpha lan wahyu gaib omega; pesen telepathic saka langgeng alpha rama lan Omega, ing consoler gedhe; Rohing kayektèn; jaminan saka sesanti Yohanes ing pulo Patmos (Apocalypse Chapter 5); punika wahyu samesthine kanggo abad; ndeleng, krungu, njelasno, mbandhingaké, tarik Serat dhewe lan nuduhake bebas; gulungan asli handwritten; lyrics in corrida Spanyol; (Recourse menyang basa asli yen terjemahan ora cetha).

muter 1

gaib Cempening Allah; filsafat gaib; Silver lamb gaib; andhap digawe lamb; anyar dtriunfo Lamb gaib Allah, ing kekuatan lan bangga manungsa._

muter 2

asal gaib filosofi; hubungan antarane terrestrial lan langit komunisme komunisme; Komunisme lair kanthi prakara lan roh; boloan sing umum kanggo kabeh._

muter 3

pasemon gaib; dijarwakake dening telepathy urip; Jehova ditanggepi dening tiyang sepah; minangka gerakan wonten ing prakara; Iku metu minangka vegetasi pisanan; geometri pabrik kang sepisanan._

muter 4

pasemon gaib; dijarwakake dening telepathy urip; Jehova dictated dening rama gaib; doktrin pungkasan kang nampa planet bumi; lair èlmu anyar lan donya anyar._

muter 5

asal gaib sun bumi; kasuksesan langgeng lampu solar; Lamb gaib Allah, sadurunge suns; minangka srengenge mundhak; minangka soles mati; tangine wong soles._

muter 6

gaib pikiran expansive Semesta; chispita solar ngembang; Padha tangkar-tumangkara adi solar sawijining; donya mikroskopik sing lair; njedhul paradises kadonyan._

muter 7

asal gaib tata bumi; nomer 318 wis ditambahi ing boloan liyané; ndhuwur iku witjaksono kanggo apa ngisor, ing nimbulaké pisanan sing; supaya alam galaksi._

muter 8

asal gaib nomer 318; sawetara nggawe terrestrial; minangka molekul sepindhahipun muncul bumi; pingan lan pangembangan molekul liyane; planet minangka diwasa ing papan._

muter 9

nomer nitahake gaib; jeblugan Creative paling gedhé wiwit ing Alpha lan Omega soles; kanak-kanak saka nomer; prajanjian gaib cherubs gaib; lair roh manungsa pisanan._

muter 10

asal gaib sistem gesang manungsa; tembung gaib dadi daging ing magnetisme langit nemtokaken kanggo nggawe kulawarga galaksi anyar; warisan gaib sing asalé saka Kratoning Swarga._

muter 11

asal gaib puntito langit; wektu lan papan sing diukur dot gaib; hubungan antarane manungsa tumindak lan hadiah gaib; timbangan urip solar gaib; nomer 318 lan virtues manungsa._

muter 12

asal gaib magnetisme; magnetisme solar; magnetisme kasukman; magnetisme cerdas; magnetisme urip saka bal geni saka gaib rama Jehova gaib; magnetisme langit._

muter 13

asal gaib nomer solar; kaya ana itungan matematika gaib, kanggo nggawe bumi; nomer galaksi; hirarki kasukman kang gaib antarane donya daging._

muter 14

asal gaib kalanggengan; saben swarga dhewe; galaksi gaib nomer 318 ngembang filsafat pikiran ngembangaken Universe._

muter 15

awal gaib lan mburi bunder omega solar; suci Trinitas sun lan filsafat planet bumi; amba alpha lan situs warisan gaib; geometri lair._

muter 16

asal gaib kabecikan urip; sesambetan angka antarane Pensares manungsa; ketimpangan antarane gagasan; asal galaksi saben manungsa tumindak._

muter 17

meaning gaib 7 asu laut; wahyu gaib kang cocok kanggo kaping swarga; cara gaib gratis gaib kang rama Jehova gaib; niat gaib iku metu._

muter 18

Millennium flag tentrem gaib; werna lan simbol sing Trinitas solar; simbol gaib bakal tahan nganti pungkasan planet bumi; tiba saka materialisme teka._

muter 19

asal gaib kang rama Jehova gaib; nggawe gaib lan kang langgeng; Ball debugger geni gaib; Rama gaib lan kasuksesan langgeng nomer; 318 nomer kaadilan gaib._

muter 20

psikologi gaib nomer; solar katresnan triangle; warisan kadagingan iku geometri kosmik; roh lan prakara iku siji._

muter 21

Nomer gaib ing reincarnations manungsa; Uni saka roh lan prakara; minangka roh lair ing suns adoh; nggawe besar kanggo microcosm; nomer-roh._

muter 22

asal gaib triceptación pisanan ing alam; asas sing wis bola infinitum kanggo; Alpha lan Omega soles lair saben asas matematika manungsa; virtues matématika._

muter 23

asal gaib sel; Adam lan Eve pori nggedhekake meat; minangka larva manungsa kathah ing rawa-rawa; spesies serangga mangsa telas njedhul; pisanan wolung getaran._

muter 24

asal gaib putra Jehova eldest dictated dening rama gaib saka galaxy sun Getaran alpha; gaib Solar kang ibu Omega; nomer 318 lan Trinitas solar._

muter 25

Trinitas suci; asas expansive gaib kabeh bebener; minangka manungsa pisanan dadi; saperangan pisanan, model pisanan ángel.- tiba saka malaekat Adam lan Eve, swarga mikroskopik._

muter 26

asal gaib Kitab Suci; nomer sawijining titah; Gusti Allah rencana saka warisan gaib; Alpha lan Omega sun sun; kothak solar; psikologi gaib._

muter 27

asal gaib kaping; hubungan karo prakara; diwasa planet karo wektu materi langit lan wektu pungkasan; pisanan, wektu liya; kabeh wektu ninggal bapa lan ngasilake kanggo rama._

muter 28

asal gaib suket pisanan sing ageng ing bumi; kaya geni solar ditambahi Awatara ing alam bumi, nomer 318 ing tanah pangonan._

muter 29

asal gaib sun bumi; katresnan Galaxy; boloan gaib gesang, nomer 318 lair; wavelike asas gaib cherubs gaib; Sing sing cherubs gaib?._

muter 30

asal gaib geometri angka terrestrial; lair nomer pisanan; mikir kang pisanan; molekul pisanan; saperangan kadonyan pisanan; apa wong mau; Galaxy Tritunggal._

muter 31

pikiran expansive gaib triceptación Semesta; Lamb gaib Allah nerangake; kulawargané galaksi donya urip; galaksi Tritunggal; gesang ing daging urip._

muter 32

asas gaib Trinitas Suci; crita gaib sing muncul saka alam tanpa wates; donya lan évolusi, minangka bagean mikroskopik sajarah gaib; Sajarah expansion tanpa wates langgeng._

muter 33

asal gaib nomer; nomer pisanan; kasuksesan langgeng nomer ing alam urip expansive; évolusi gaib nomer; apa padha nomer swarga._

muter 34

asal gaib sun bumi; kayata luminary solar lair; Tlapak sumber inexhaustible magnetisme urip; minangka reinkarnasi rawuh menyang pulsa Magnetik expansive._

muter 35

asal gaib sistem solar; lair chispitas solar tanpa wates; alpha suns omega lan galaksi galaksi tuwane donya daging minangka donya kasil; sistem solar bumi, iku vestige saka apa kang ana ing kaping terpencil._

muter 36

asal gaib manungsa; kuman kang kawitan; shaped expansion lan wutah; Padha teka sadurunge meat; boloan gaib radiate magnetisme urip; alpha lair lan roh omega._

muter 37

asal gaib saka unsur alam terrestrial; apa konco magnetisme; hierarchies sing banded bebarengan kanggo mbentuk planet bumi kang asipat gesang, 318 gaib boloan cherubs gaib._

muter 38

asal gaib gaib timbangan solar; kang ana ing awal pamikiran manungsa; sabab saka cara dhewe; kang dadi kekarepane ing mangsa._

muter 39

asas gaib Uni antarane prakara lan roh; expansion geometris-linear; ing siro dadi katon; mikroskopik punika gigantic; ing gigantic mikroskopik ing._

muter 40

asal gaib nomer manungsa; matématika roh; asil kang mbentuk gagasan angka, mangsa alam angka; nomer 318 lan kaadilan gaib._

muter 41

asal gaib kaadilan manungsa; bentet saka sasi; Awards tanah; Tuduhan gaib marang violators andhap janji lan gagal._

muter 42

asal gaib ing Kitab Suci; miwiti titik a tugas swarga; Kitab Suci gaib lan ngarep-arep manungsa; nomer gaib saben roh._

muter 43

asal gaib molekul; prakara mikir ngembangaken Universe urip; nomer lan molekul; Trinitas solar ing kabeh mbayangke; nomer 318 ing manungsa._

muter 44

rod gaib; ngisor, prinsip keadilan gaib prajanji ing Kratoning Swarga, disimpen sing asor saka jantung; urip andhap._

muter 45

asal gaib gaib rod ing; tiba saka materialisme; nyelehake sajarah palsu bumi, nomer 318; nomer kabeh kaadilan ing manungsa._

muter 46

asal gaib prau salaka; kapal kolosal muncul konco donya kolosal; divisi saka prakara lan roh; Wills free sing, sing kawujud ing formulir tanpa wates._

muter 47

rod gaib; kawruh kaadilan swarga kanggo planet bumi; saben ndeleng dhewe, yen teka utawa ora ing Kratoning Swarga, nomer gaib 318 ing tekade._

muter 48

tatakan mabur; construction; prakara-geni; miwiti titik saucer; molekul mbentuk boloan solar; kang wis kapal perak._

muter 49

rod gaib; prinsip keadilan iku kabeh unsur padha jagad; Alpha lan Omega wiwitan lan pungkasan saka tatanan kauripan; kaadilan iku sadurunge urip saiki._

muter 50

tatakan mabur; prinsip hukum sawijining; ndhuwur iku witjaksono kanggo apa ngisor, kapal-solar Magnetik perak sing prau, sing nomer kaya wedhi ngemot ara-ara samun._

muter 51

tatakan mabur; prakara iku sawijining ngubungake saka uyah kawruh, sing wis lair maneh tau rawuh ngendi kapal sing dibangun perak._

muter 52

asal gaib prau salaka; sistem propulsi; tenan topik punika kacepetan lan kacepetan; Trinitas solar ngunjungi donya ing kapal iki; hierarchies gaib; Alpha lan Omega._

muter 53

bangunan mabur tatakan; pripun molekul sing njedhul; matématika solar; titik geometris solar; lan magnetisme dipunmangertosi nomer 318 lair urip._

muter 54

Yea tatakan kloter gaib sun angka pitungan sing dibangun; minangka logam perak mengkene; Tlapak materialize individu sing._

muter 55

Construction saka prau salaka; asal urip sing awale eternities saka long ago; sadurunge soles saiki; alpha diwiwiti mburi; wiwit ing omega asas._

muter 56

geter angka gaib kapal salaka; nomer-molekul; ing suns rays kapal silvery; kapal sing wis dibukak bumi; cedhak dina pangadilan._

muter 57

asal gaib prau salaka; minangka dibangun ing suns adoh; ngowahi pikiran solar ing geni; mekanika saka soles urip; Alpha lan Omega suns._

muter 58

asal gaib geometri bumi; minangka iki wiwitané tanah ing Kratoning Swarga, sampeyan kudu cilik lan asor dadi gedhe ing Kratoning Swarga._

muter 59

asal gaib wektu; prajanjian gaib karo Roh manungsa; wektu langit; wektu kadonyan; wektu espirtual; wektu galaksi; wektu cahya; wektu peteng._

muter 60

Rama Langgeng pesen telepathic kanggo donya terrestrial; pesen; pesen pisanan iki sing didelikaké saka donya dening rock agama._

muter 61

tatakan mabur; metal perak; tumitah ukuran solar geni; minangka ancang-ancang sing digawe; kapal Alpha lan Omega, prinsip hirarki solar._

muter 62

asal gaib papan; prajanjian gaib metu saka Kratoning Swarga; wektu wis biji karo makhluk; kabèh ndhuwur kabeh._

muter 63

asal gaib soko saka sumbu kutub bumi, kabeh lack kasukman imbangan mengaruhi molekul saka planet; nomer 318 ing deviance mental._

muter 64

omega bunder asal; Spiral pamikiran manungsa; asas sing lair ing srengenge alpha lan ditambahi menyang omega sun saka Galaxy Tritunggal._

muter 65

asal gaib saka amba tengen 90 °; geometri pisanan saka roh manungsa; Alpha lan Omega soles tumitah manungsa; Galaxy Tritunggal._

muter 66

asal gaib magnetisme universal; kabeh daya saking rama; Trinity solar magnetisme tricepta ing viviente.- 318 garis._

muter 67

ing magnetisme urip mikir ngembangaken Universe kang rama Jehova; saben baris Magnetik solar iku pasekuton karo kabecikan saka roh manungsa._

muter 68

prau gaib boloan lan hubungan karo filsafat manungsa; saben pamikiran manungsa iku asil boloan digawe ing besar ing._

muter 69

angger-angger ukum mung ing asor wis entuk hak; dhawuhe Gusti Allah sing ora perdagangan; cilik wis hak pisanan._

muter 70

asal gaib spiral urip; bunder solar omega; lair saka srengenge a; 318 spirals saka roh manungsa._

muter 71

asal gaib geni; kabeh panas wis expression saka srengenge sing manggen; tugas swarga iku solar geni expansive; 318 garis-geni._

muter 72

asal gaib pamikiran manungsa; saben tumindak dileksanakake ing awak padha; stasiun televisi digawe; saben swarga dhewe; 318 garis._

muter 73

minangka roh nggabung bayi; ari ibu; travels lan pengalaman saka roh nalika padha arep pindhah nyoba urip materi._

muter 74

tatakan mabur; filsafat digawe prakara; kuwi rampung mikir; molekul converses karo Roh._

muter 75

asal gaib swarga; suceción swarga langgeng géomètri jagad; langit wis lair lan develops; besar lan microcosm; Galaxy Tritunggal._

muter 76

asal gaib prakara; prakara lan roh iku padha; punapa ing titik asal, disebut ing Kratoning Swarga._

muter 77

asal gaib spesies; saben titah iku prodhuk saka srengenge a; saben donya iku magnetization mawujud; iku Cempening Allah._

muter 78

asal gaib gaib cherubs Semesta; prakara lan roh sing urip lan diatur dening cherubs._

muter 79

asal gaib hukum fisik saka donya materi; ing omega bunder digawe molekul; pethi boloan ing prakara lan mikir._

muter 80

asal gaib roh; lagi lair lan carane mbentuk awak pisanan daging roh lan daging lair saka titik plot padha._

muter 81

filsafat gaib saben titah ing donya kang urip, rama Jehova; a request urip swarga digawe daging wong miskin sing pisanan._

muter 82

asal gaib mekanika tatakan mabur; lan ngetung jumlah molekul; TCTerms triangulasi._

muter 83

asal gaib cherubs; pet ing pikiran ngembangaken Universe; minangka galaksi sing lair; galaksi Tritunggal; nest sawijining._

muter 84

asal gaib marang piwulangé iku Cempening Allah; aliansi solar, output Alpha lan Omega soles; nyoba donya laku jina._

muter 85

asal gaib matématika; kabeh pitungan mental godhong ing Kratoning Swarga, pitungan supaya awak manungsa dadi; Unthinking 318 garis._

muter 86

asas universal kabeh Pensares manungsa; 318 virtues mbentuk idea siro, Alpha lan Omega._

muter 87

pangadilan final; sing digunakake paseksi goroh lan sumpah ing bumi, ora bakal lumebu ing Kratoning Swarga, sumpah ora Rama._

muter 88

pangadilan final; bangsa sugih ing donya; sampeyan kudu menehi setengah saka bandhamu, padha explotásteis; karo Staff sing bakal diukur medísteis._

muter 89

pangadilan final; sing weruh lan iya padha ora pracaya, ora bakal lumebu ing Kratoning Swarga, ing kawitan padha spurned; lan padha bakal nguciwakake ing donya liyane; khayalan._

muter 90

pangadilan final; wong sing ora bisa miturut lesfué dhawuh ora mlebu Kratoné ing swarga, mung buruh, wong miskin lan nistha, ketik Kraton._

muter 91

pangadilan gaib; sing bebarengan pangan dening usurers lan ala, ora bakal lumebu ing Kratoning Swarga, lan padha bakal kapundhut ing existences liyane._

muter 92

pangadilan final; sing menang, menang luwih saka asor, upah apik ora bakal lumebu ing Kratoning Swarga, emas ora mimpin kanggo Kratoning Sang Rama._

muter 93

pangadilan final; Padha sing paling nandhang; operator pass; ora ana sing mrentah misahake, lumebu ing Kratoning Swarga, mung Iblis kapérang piyambak._

muter 94

asal gaib gesang manungsa; alpha awal omega lan mburi; Akhir filosofi manungsa; Gold tiba mrentah; pungkasan Dinasti saka Osiris peduli._

muter 95

minangka reinkarnasi njupuk Panggonan ing Kratoning Swarga, besar iku panggonan kang teka saka titah manungsa; 318 saturations Magnetik._

muter 96

pungkasan wektu; materi test manungsa wektu; Nerangake wektu kang unit punika kawruh anyar; wektu lan gagasan iku padha; wektu Getaran._