shkenca qiellor, shkrim telepatik, telepatike doktrina, çudi telepatik, rrotullon, Qengji i Perëndisë, doktrina e Qengjit të Perëndisë, zbulesës hyjnore alfa dhe omega, mesazh telepatik i alfa Atit të Përjetshëm dhe omega, ngushëllues i madh, fryma e së vërtetës, realizimin e vizionit të Gjonit në ishullin e Patmos (kapitulli 5 apokalipsi), është zbulesa pritur me shekuj dhe shekuj, shohin, dëgjojnë, të analizojë, krahasojë, nxjerrin përfundimet e tyre dhe të ndajnë lirisht, fletushkat origjinale janë shkruar me dorë, me tekst në Corrida spanjolle (rekurs në gjuhën origjinale në qoftë se përkthimi nuk është e qartë).

rrotull 1

Qengji hyjnor i Perëndisë; filozofia e tij hyjnore; qengji Silver hyjnore; përulësia bërë qengj; Triumfi i ri i Qengjit hyjnor i Perëndisë, në fuqinë njerëzore dhe krenarisë._

rrotull 2

origjina hyjnore e filozofive; marrëdhëniet ndërmjet tokësor dhe qiellor komunizmit komunizmit; Komunizmi është i lindur me materies dhe shpirtit; aleancat janë të zakonshme për të gjithë._

rrotull 3

shëmbëlltyra hyjnore; përkthyer duke jetuar telepati; Jehova lëshuar nga prindi; si lëvizja ka ndodhur në çështje; Ajo u shfaq si bari i parë; gjeometri parë bimore._

rrotull 4

shëmbëlltyra hyjnore; përkthyer duke jetuar telepati; Jehova diktuar nga i ati hyjnor; doktrina e fundit të cilat marrin tokën planetin; shkenca lindur e re dhe bota e re._

rrotull 5

origjina hyjnore e diellit Tokës; vazhdimësisë përjetshme e drita diellore; Qengji hyjnor i Perëndisë, është para suns; si dielli ngrihet; si thembra vdesin; Ringjallja e thembra._

rrotull 6

hyjnore universi menduarit shtrirë; chispita diellore zgjeron; Ato shumohen lëngun e saj diellore; botëve mikroskopike janë të lindur; lindin parajsat tokësore._

rrotull 7

origjina hyjnore e sistemit diellor Tokës; numri 318 është zgjeruar në aleancat e tjera planetare; sipër është e barabartë me atë që është më poshtë; në shkaqet e tyre të parë; rendit Worlds galaktikash._

rrotull 8

origjina hyjnore e numrit 318; Numri i krijimit tokësor; si molekula parë u ngrit tokën; shumëzimi dhe zhvillimi i molekulave të tjera; planetet si pjekur në hapësirë._

rrotull 9

Numri hyjnore krijues; shpërthimi më i madh krijues fillon në alfa dhe omega thembra e; fëmijërinë e një numri; besëlidhja hyjnore e kerubinëve hyjnore; lindur shpirtin parë njerëzor._

rrotull 10

origjina hyjnore e sistemit të jetës njerëzore; fjala hyjnore bëhet mish; magnetizëm qiellor vendos për të krijuar një familje të re galaktike; trashëgimi hyjnore që vjen nga mbretëria e qiellit._

rrotull 11

origjina hyjnore e puntito çelestiale; koha dhe hapësira janë të matur me dot hyjnore; Marrëdhënia në mes të veprimit të njeriut dhe çmimin hyjnore; hyjnore peshore diellore të jetesës; numrin 318 dhe virtytet njerëzore._

rrotull 12

origjina hyjnore e magnetizëm; magnetizëm diellore; magnetizëm shpirtëror; magnetizëm inteligjente; magnetizëm që jetojnë jashtë topin e zjarrit të hyjnore babait Jehová hyjnore; magnetizëm qiellor._

rrotull 13

origjina hyjnore e numrit diellor; siç ishte llogaritja matematikore hyjnore, për të krijuar tokën; Numri i galaktike; Hierarkia e tij hyjnore shpirtërore midis botëve të mishit._

rrotull 14

origjina hyjnore e përjetësisë; secili është qielli e vet; numri galaktike hyjnore 318 zgjeron filozofinë e të menduarit duke zgjeruar universin._

rrotull 15

Fillimi hyjnore dhe fundi i rrethit omega diellor; dielli i shenjtë trinitet dhe filozofia e planetin tokë; alfa kënd dhe faqe hyjnore trashëgimisë; gjeometri lindur._

rrotull 16

origjina hyjnore e virtytit të gjallë; Marrëdhënia numerik midis Pensares njeriut; pabarazia midis ideve; Origjina galaktike e çdo veprimi njerëzor._

rrotull 17

kuptimi hyjnore e 7 vulave; shpallja hyjnore e cila korrespondon me kohën qiellore; një mënyrë hyjnore vullneti hyjnor i lirë i babait hyjnore Jehová; qëllimi hyjnor atë._

rrotull 18

Millennium flamuri paqes hyjnore; ngjyrat e saj dhe simbolet janë trinitet diellore; ky simbol hyjnor do të zgjasë deri në fund të planetin tokë; rënia e materializmit që do të vijnë._

rrotull 19

origjina hyjnore e atit hyjnore Jehová; Krijimi i tij hyjnore dhe të përjetshme; Ball Rregullues zjarri hyjnore; Ati Hyjnor dhe vazhdimësisë përjetshme e numrave; 318 numri i drejtësisë hyjnore._

rrotull 20

Psikologjia hyjnore e numrave; dashuri trekëndësh diellore; Trashëgimia kontrolluar nga mishi është gjeometria kozmike; shpirti dhe materia janë një._

rrotull 21

Numërimi hyjnor në rimishërohet njeriut; bashkim i shpirtit dhe materies; si një shpirt i lindur në suns largët; krijon gjithësi në mikrokozmos; numri-shpirti._

rrotull 22

origjina hyjnore e triceptación parë në gjithësi; një parim që është përsëritur ad infinitum; alfa dhe omega thembra lindur çdo parim njerëzor matematikore; virtytet e matematikës._

rrotull 23

origjina hyjnore e qelizës njerëzore; Adami dhe Eva poret zgjeruar mish e tyre; si larva njeriut shumëfishuar në kënetat; gjallesat pafund larvat ardhme të lindin; tetë vibracionet e parë._

rrotull 24

origjina hyjnore e Jehova, birit të madh të diktuar nga babai hyjnor nga galaktikë dielli dredhje alfa; Solar tij hyjnore Mother Omega; numrin 318 dhe trinity diellore._

rrotull 25

të trinitetit të shenjtë; parim hyjnor shtrirë të gjithë të vërtetën; si u krijua njeriu i parë; çifti i parë, modeli i parë ángel.- rënia e engjëjve Adami dhe Eva; parajsë mikroskopike._

rrotull 26

origjinën hyjnore të shkrimeve të shenjta; numri i krijimit të saj; Plani i Perëndisë për trashëgiminë hyjnore; alfa dhe omega dielli dielli; katrore diellore; psikologjia hyjnore._

rrotull 27

origjina hyjnore e herë; marrëdhëniet e tij me këtë çështje; pjekur planetet me kohë qiellore materiale dhe kohën e mbarimit; hera e parë, të dytën herë; gjithë kohën lë babanë dhe të kthehet tek i ati._

rrotull 28

origjina hyjnore e barit të parë që u rrit në tokë; si zjarri diellore zgjeruar incarnations e saj në natyrën e tokës; numri 318 në kullotave._

rrotull 29

origjina hyjnore e diellit Tokës; Dashuria Galaxy; aleancat hyjnore jetojnë; Numri 318 është i lindur; wavelike parimin hyjnor të kerubinëve hyjnore; Kush janë kerubinët hyjnore?._

rrotull 30

origjina hyjnore e gjeometrisë tokësor numëror; lindur numrin e parë; duke menduar qenien e parë; molekulë të parë; çifti i parë tokësor; ajo që erdhi para tyre; Galaxy trini._

rrotull 31

hyjnore menduarit shtrirë triceptación universit; Qengji hyjnor i Perëndisë shpjegon; Familjet galaktikash botëve gjalla; galaktikë trini; jeta e mishit të gjallë._

rrotull 32

parim hyjnor i Trinisë së Shenjtë; një histori hyjnore që del nga universi të pafund; një botë dhe evoluimi i saj, është një pjesë mikroskopike e kësaj historie hyjnore; historia e përjetshme e pafund zgjerimi._

rrotull 33

origjina hyjnore e numrave; numri i parë; vazhdimësisë përjetshme e numrave në univers shtrirë të gjallë; evolucioni hyjnore e numrave; cilat ishin numrat qiellore._

rrotull 34

origjina hyjnore e diellit Tokës; të tilla si ndriçuesit diellor ka lindur; thembra janë burime të pashtershme të magnetizëm gjallë; si rimishërimi vjen në pulsin shtrirë magnetike._

rrotull 35

origjina hyjnore e sistemit diellor; lindur chispitas pafund diellore; alfa omega diej dhe galaktikat prindërit galaktikash botëve të mishit; si njerëzit të kenë sukses; sistemi diellor e Tokës, është një gjurmë e asaj që ishte në kohë shumë të largëta._

rrotull 36

origjina hyjnore e trupit të njeriut; embrion e tij të parë; formë zgjerimin dhe rritjen; Ata erdhën në prani të mishit; aleancat hyjnore rrezatojë gjallë magnetizëm; alpha lindur dhe shpirtrat omega._

rrotull 37

origjina hyjnore nga elementet e natyrës tokësore; çfarë është pas magnetizëm; hierarkitë që lidhi së bashku për të formuar tokën planetin gjallë; 318 hyjnore aleancat hyjnore kerubinëve._

rrotull 38

origjina hyjnore hyjnore nga shkallët diellore; siç ishte fillimi i mendimit njerëzor; shkaku i mënyrës së tij; që do të në të ardhmen._

rrotull 39

parim hyjnor i bashkimit në mes të materies dhe shpirtit; zgjerimi gjeometrike lineare; e padukshme bëhet e dukshme; mikroskopike është gjigant; gjigant është mikroskopike._

rrotull 40

origjina hyjnore e numrit të njeriut; matematika është shpirti; rezultati i së cilës formojnë idetë numerike, e ardhmja e universeve numrat; numrin 318 dhe drejtësia hyjnore._

rrotull 41

origjina hyjnore e drejtësisë njerëzore; gabimet e së kaluarës; Awards tokës; Akuza hyjnore kundër shkelësve të përulësisë që premtuan dhe të dështuar._

rrotull 42

origjina hyjnore e Shkrimit; pikënisje për një mandat qiellor; shkrimet e shenjta hyjnore dhe shpresat e njeriut; numri hyjnore e çdo shpirt._

rrotull 43

origjina hyjnore e molekulës; gjallë çështjen e të menduarit zgjerimin e universit; numri dhe molekulë; trinity diellore është në çdo gjë imagjinuar; numri 318 në jetën e njeriut._

rrotull 44

shufra hyjnore; më poshtë; Parimi i drejtësisë hyjnore premtuar në mbretërinë e qiejve; ruajtur janë përulur nga zemra; përulësia gjallë._

rrotull 45

origjina hyjnore hyjnore shufra; bien e materializmit; rënie historinë e rreme e tokës; numri 318; numri i të gjithë drejtësisë në njerëzimin._

rrotull 46

origjina hyjnore e enëve argjendi; anije kolosale dalin pas botëve kolosale; ndarja e materies dhe shpirtit; vullnetit të tyre të lirë, janë mishëruar në format pafund._

rrotull 47

shufra hyjnore; njohja e drejtësisë qiellore për planetin tokë; çdo shih për veten tuaj, nëse ju vijnë ose jo në mbretërinë e qiejve; numri hyjnor 318 në individualitetin._

rrotull 48

fluturuese; të ndërtimit; çështje-zjarri; pikënisje e një disk; molekulat formojnë aleanca diellore; e cila ka një anije argjendi._

rrotull 49

shufra hyjnore; parimi i drejtësisë është i gjithë të njëjtën elementet e universit të; alfa dhe omega fillimi dhe fundi i një urdhri të jetës; Drejtësia është para jetën e tanishme._

rrotull 50

fluturuese; parimet e ligjet e saj; sipër është e barabartë me atë që është më poshtë; e argjendi magnetike-solar anijet janë anijet; numri i tyre është si rëra që përmban një shkretëtirë._

rrotull 51

fluturuese; çështja është atribut i kripës e njohurive; i cili është i lindur përsëri nuk vjen, ku anijet janë ndërtuar argjendi._

rrotull 52

origjina hyjnore e enëve argjendi; sistemet shtytëse; lënda është shpejtësia dhe shpejtësinë; trinity diellore vizitoni botëve në këto anije; hierarkitë e tij hyjnore; alfa dhe omega._

rrotull 53

ndërtimin e saucers fluturues; se si molekulat e tyre të lindin; matematikë diellore; pika gjeometrike diellore; një magnetizëm panjohur; Numri 318 është i lindur gjallë._

rrotull 54

Po hyjnore dielli llogaritjes numerike saucers fluturues janë ndërtuar; si metali argjendi lind; thembra materializohen individualitetet e tyre._

rrotull 55

Ndërtimi i anijeve argjendi; një origjinë të gjallë që daton në përjetësi të kohë më parë; para thembra e tanishme; alfa fillimi fund; fillon omega parim._

rrotull 56

dridhje hyjnore numerike e anijeve argjendi; numri-molekulë; suns rrezet anijet argjendtë; anijet që kanë vizituar tokën; Qasjet Ditën e Gjykimit._

rrotull 57

origjina hyjnore e enëve argjendi; si e ndërtuar në diej të largët; konverton mendjen diellore në zjarr; mekanika e thembra të gjallë; alfa dhe omega suns._

rrotull 58

origjina hyjnore e gjeometrisë së Tokës; siç është parashikuar tokë në mbretërinë e qiejve; ju duhet të jetë i vogël dhe të përulur që të jetë i madh në mbretërinë e qiejve._

rrotull 59

origjina hyjnore e kohës; besëlidhje hyjnore me shpirtin e njeriut; Ora qiellor; Ora tokësore; Ora espirtual; Ora galaktike; Ora dritë; koha e errësirës._

rrotull 60

Ati i përjetshëm mesazh telepatik për botën tokësore; Mesazhi i dytë; mesazhi i parë ishte i fshehur nga bota nga rock fetare._

rrotull 61

fluturuese; metalike argjendtë; Krijimi i dimensionit zjarrit diellor; pasi përgatitjet janë bërë; anijet alfa dhe omega; Parimi i hierarkisë diellore._

rrotull 62

origjina hyjnore e hapësirës; një besëlidhje hyjnore nga e mbretërisë së qiejve; Ora gjykohet me krijesa; të gjithë mbi të gjitha._

rrotull 63

origjina hyjnore e devijimit të boshtit polar te tokës; të gjitha mungesa shpirtërore e ekuilibrit ndikon në molekulat e planetit; numri 318 në devijimit mendor._

rrotull 64

Origjina omega rrethi; spiralja e mendimit njerëzor; një parim që ka lindur në diell alfa dhe zgjeruar në omega diellit të Galaxy Trini._

rrotull 65

origjina hyjnore e kënd të drejtë të 90 °; Gjeometria e parë e shpirtit njerëzor; alfa dhe omega thembra e krijimit të njeriut; Galaxy trini._

rrotull 66

origjina hyjnore e magnetizëm universale; gjithë fuqinë prej babait; Trinity magnetizëm diellore tricepta e viviente.- 318 linja._

rrotull 67

magnetizëm gjallë e të menduarit zgjeruar universin e babait Jehová; çdo linjë diellore magnetike është një aleancë me anë të shpirtit njerëzor._

rrotull 68

arka hyjnore e aleancave dhe marrëdhënieve të tij me filozofinë njerëzore; çdo mendim njerëzore është produkt i aleancave bërë në makrokozmosit._

rrotull 69

sundimi i ligjit; vetëm përulur kanë fituar të drejtën e tyre; urdhërimet e Perëndisë nuk tregtohen; vogël ka të drejtën e parë._

rrotull 70

origjina hyjnore e spirales së gjallë; rrethi omega diellore; lindja e diellit; 318 spiralet e shpirtit njerëzor._

rrotull 71

origjina hyjnore e zjarrit; të gjithë të ngrohjes është duke jetuar shprehje e një diell; mandati qiellor është zjarri diellore shtrirë; 318 linja zjarri._

rrotull 72

origjina hyjnore e mendimit njerëzor; secili veprim kryhet është në të njëjtin trupit; stacionet televizive të bëra; secili është qielli e vet; 318 linja._

rrotull 73

si një shpirt i bashkohet një fëmijë; kurrizit nënës; udhëton dhe përvojat e shpirtrat kur ata vendosin të shkojnë të provoni jetën materiale._

rrotull 74

fluturuese; Filozofia e bëri çështje; sende të bërë të menduarit; molekula converses me frymën._

rrotull 75

origjina hyjnore e qiellit; suceción qiellin e përjetshme; gjeometria e universit; si qielli është i lindur dhe zhvillohet; gjithësi dhe mikrokozmos; Galaxy trini._

rrotull 76

origjinën hyjnore të materies; çështje dhe fryma janë e njëjta gjë; çfarë ka ndodhur në pikën e origjinës, i quajtur në mbretërinë e qiejve._

rrotull 77

origjina hyjnore e specieve; çdo krijesë është produkt i një diell; çdo Bota është një tërheqje materializuar; Qengji i Perëndisë._

rrotull 78

origjina hyjnore hyjnore e kerubinëve universit; çështje dhe shpirti jetojnë dhe i qeverisur nga kerubinëve._

rrotull 79

origjina hyjnore e ligjeve fizike të botës materiale; rrethi omega bërë molekulë; Arka e aleancave është në çështje dhe të menduarit._

rrotull 80

origjinën hyjnore të shpirtrave; si ata janë të lindur dhe se si ata formojnë trupin e parë të mishi; shpirti dhe mishi i lindur të njëjtën pikë komplot._

rrotull 81

Filozofia hyjnore e çdo krijese të botës së gjallë e të atit Jehová; një kërkesë qiellor jeta bë mish; të varfërit janë të parët._

rrotull 82

origjina hyjnore e mekanika e disqet fluturuese; dhe të llogaritur numrin e molekulave; pikë triangulation._

rrotull 83

origjina hyjnore e kerubinëve; thelbi i të menduarit zgjerimin e universit; si galaktikat lindin; galaktikë trini; fole e saj._

rrotull 84

origjina hyjnore e doktrinës së Qengjit të Perëndisë; një aleancë diellore, alfa prodhimit dhe omega thembra; gjykimi i një bote imorale._

rrotull 85

origjina hyjnore e matematikës; gjitha llogaritjen mendore lë në mbretërinë e qiejve; llogaritja kështu që trupi i njeriut është krijuar; Pamenduar 318 linja._

rrotull 86

Parimi universal i të gjitha Pensares njerëzore; 318 virtyte të formuar një ide të padukshme, alfa dhe omega._

rrotull 87

Vendimi i formës së prerë; ata që përdoren dëshmi të rreme dhe u betua në tokë, nuk do të hyjë në mbretërinë e qiejve; betimi nuk është babai._

rrotull 88

Vendimi i formës së prerë; vendet e pasura të botës; ju duhet të jepni gjysmën e pasurisë tuaj, njëjtë si explotásteis; me stafin që ju do të matet medísteis._

rrotull 89

Vendimi i formës së prerë; ata që e panë dhe nuk besuan, nuk do të hyjë në mbretërinë e qiejve; e parë që ata përçmuar; dhe ata do të lënë pas dore në botët e tjera; iluzioni._

rrotull 90

Vendimi i formës së prerë; ata që nuk punojnë sipas lesfué nuk e urdhëruar të hyjë në mbretërinë e qiejve; vetëm punëtorët, të varfërit dhe i përbuzur, të hyjë në mbretërinë._

rrotull 91

gjykimi hyjnor; që mblodhën ushqim nga fajdexhinjtë dhe e keqja, nuk do të hyjë në mbretërinë e qiejve; dhe ata do të hiqet në jetet e tjera._

rrotull 92

Vendimi i formës së prerë; ata që fituan, fitoi më i madh se i përulur, pagat e bukura nuk do të hyjnë në mbretërinë e qiejve; ari nuk çon në mbretërinë e Atit._

rrotull 93

Vendimi i formës së prerë; Ata janë më të vuajtur; Operatorët kaluar; njeri që vendosi ndarjen, të hyjë në mbretërinë e qiejve; vetëm shejtani e ndan veten._

rrotull 94

origjina hyjnore e jetës njerëzore; alfa omega fillimi dhe mbarimi; Fundi i filozofive të njeriut; Mbretërimi Gold bien; fundi i dinastisë së Osiris mallkuar._

rrotull 95

si një rimishërim zhvillohet në mbretërinë e qiejve; makrokozmosit është vendi ku ajo erdhi nga krijesë njerëzore; 318 saturations magnetike._

rrotull 96

fundi i kohës; Ora provë materiale jetën e njeriut; Ajo vjen një kohë njësi të cilit është njohuritë e reja; koha dhe idetë janë e njëjta gjë; Ora Trill._